2n CLÍNIC FEMENÍ CONDUIT PER “MOTXA” BARCELÓ

29 de desembre de 20220

 

 

 

 

Ahir, 27 de desembre es va dur a terme el 2n clínic femení organitzat pel club. En aquest cas va ser conduit per “Motxa” Barceló guanyadora de 6 copes d’Europa, 1 copa de Catalunya, 2 lligues catalanes, 2 campionats d’Espanya i 5 lligues espanyoles.
En iniciar el clínic teníem diversos objectius per les joves jugadores: a) escoltar de primera ma experiències internacionals que es poden aconseguir en el món de l’Hoquei que puguin aplicar a la seva carrera esportiva; b) millorar aspectes tècnics de la mà d’una gran campiona; i c) treballar algun aspecte esportiu com podia ser el “xut”. Els objectius es van aconseguir amb èxit i sobretot les participants van gaudir moltíssim.
La participació ha estat nombrosa, bàsicament jugadores del Club però també amb la participació de jugadores d’altres clubs.
Volem mostrar els nostres agraïments a Motxa Barceló doncs sense ella no hauria estat possible aquest clínic, així com a les persones que, una vegada més, han impulsat aquest tipus d’activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.