Campus d’hoquei patins 2023

El CPI La Sagrera organitza l’onzena edició del Campus Olímpia d’Estiu d’Hoquei Patins amb l’objectiu que els nens i les nenes s’ho passin d’allò més bé gaudint de l’esport que més els agrada: l’hoquei patins; participant en un munt d’activitats més que faran dels dies de Campus unes jornades inoblidables i molt divertides.

Enguany hem preparat 3 grups diferents, que realitzaran activitats ben diverses:

  1. El Precampus: adreçat a infants de 4 a 6 anys.

Les nenes i els nens realitzaran moltes activitats: iniciació al patinatge, jocs de lleure, activitats aquàtiques, piscina, tallers… Un munt d’activitats, amb l’objectiu de gaudir de l’estiu i d’aprendre a patinar o de millorar la tècnica del patí.

Durada: torns setmanals del 26 de juny al 28 de juliol.

  1. El Campus Olímpia d’Hoquei Patins: adreçat a nens, nenes i joves de 7 a 15 anys.

A través d’activitats esportives, els i les participants milloraran el seu nivell en aquest esport. Hi haurà hoquei però també moltes altres activitats: jocs, activitats aquàtiques, piscina, altres esports,… L’objectiu és desenvolupar destreses físiques, tot socialitzant-se, divertint-se i aprenent.  En aquest campus, l’esport és el protagonista.

Durada: torns setmanals del 26 de juny al 28 de juliol

Horaris

Amb la voluntat de ser el més flexibles amb la conveniència dels infants i les famílies, oferim tres possibles torns, seguint els següents horaris: de 9:00h a 17:00h, de 9:00h a 15:00h i, per últim, de 9:00h a 13:30h.

Disposem d’un servei d’acollida de 8:00h a 9:00h (veure condicions a la graella de preus).

Dinar

Com en altres edicions del Campus, oferim les opcions de quedar-se tot el dia amb el dinar inclòs o en el torn de matí amb dinar, emprant un servei de càtering ofert per una empresa del barri de reconeguda solvència. En cas que algun infant es vegi afectat per alguna al·lèrgia o intolerància, caldrà que ens ho feu saber en el full d’inscripció.

Aquest any seguim oferint la possibilitat de portar el dinar de casa en una carmanyola. Aquesta última opció queda exclosa dels ajuts de l’Ajuntament.

  1. Estatge de pretemporada/Tecnificació: adreçat a esportistes de més de 8 anys que ja competeixen en hoquei patins.

Es tracta de posar-se a punt després de les vacances d’estiu per començar la competició en plena forma. Durant aquesta tecnificació es realitzaran activitats de moderada intensitat física i d’enfortiment de la tècnica individual dels i de les esportistes.

Durada: un únic torn del 28 d’agost a l’1 de setembre (amb homologació). Els dies 4 i 5 de setembre queden anul·lats.

Inscripció

El procés d’inscripció comença el dia 17 d’abril i es formalitza a través d’aquest enllaç. Excepcionalment, es pot realitzar la inscripció presencialment el divendres 21 d’abril, en horari de tarda, i el dissabte 29 d’abril en horari de matí, amb cita prèvia a campus@cpisagrera.cat

Ajuts Ajuntament de Barcelona

Mitjançant el següent enllaç, podeu informar-vos dels ajuts de l’Ajuntament de Barcelona. Per tant, si us és d’interès, us animem a seguir amb atenció les novetats de l’enllaç que us hem proporcionat, i si creieu que compliu els requisits per a ser persones beneficiàries, haureu d’emplenar el formulari d’inscripció, i seguir les indicacions que es troben en el propi formulari, previ a la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament.

Preus i descomptes

Recordeu que gaudim de diferents descomptes als quals podeu acollir-vos:

  • 10% per a jugadors i jugadores del club.
  • 10% per a germans (a partir del segon).
  • 10% pels jugadors i jugadores que formaran part del club a l’inici de la temporada 2023-24.

Nota

  • Els descomptes no son acumulables.
  • El descompte s’aplicarà sobre la inscripció de menor import.
  • Els descomptes són incompatibles amb els ajuts de l’Ajuntament de Barcelona.

Medicació

En cas de què algun infant necessiti algun tractament mèdic, haureu de dur la medicació acompanyada de la prescripció mèdica en vigor, fer-ho constar a la inscripció i recordar-ho el primer dia del Campus al Cos tècnic.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de l’activitat i si escau el dret al retorn de l’import abonat, només es podrà fer en casos de malaltia sobrevinguda que impedeixi iniciar l’activitat; en aquest cas caldrà un informe mèdic que així ho acrediti.

Per a qualsevol informació addicional adreceu-vos a campus@cpisagrera.cat o trucant al 639077934 (Èric) o al 660795185 (Pol).