Patinatge artístic

https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2021/05/xenia-polo-cpi.jpeg

Patinatge artístic

La secció de patinatge artístic ja és una realitat. Ha nascut fruit de l’acord de fusió amb l’Agrupació Esportiva La Verneda. Les converses es van iniciar a finals de l’any 2019, però la crisi sanitària produïda per la Covid-19 va endarrerir tot el procediment administratiu. 

Comencem l’activitat amb 4 grups: una escola de patinatge adreçada als més petits; futurs i futures esportistes del món de la roda petita i 3 grups més avançats que competiran, si escau, al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i/o a la Federació Catalana de Patinatge. 

La pràctica dels esports amb patins és la nostra raó de ser, i per tant, la nostra principal tasca és la d’oferir el millor equip tècnic, i les millors condicions per a la seva pràctica que estigui al nostre abast per tal d’assolir la millor qualitat en la formació esportiva i el millor nivell en la competició possible. És per això que comptem amb la Xènia Arnal Villanueva, com a coordinadora de la secció. 

La Xènia té una contrastada experiència en el món del patinatge artístic. Com a patinadora, porta més de la meitat de la seva vida sobre rodes. Va començar a nivell escolar i va federar-se aconseguint el Certificat tant de Lliure com de Figures Obligatòries.
Per altra banda, la seva experiència com a entrenadora va iniciar-se fa 7 anys quan va crear a l’escola Vedruna Immaculada l’extraescolar de patinatge artístic fent d’entrenadora i coordinadora de l’activitat.
Ara, amb la secció del CPI La Sagrera, busca compartir i gaudir de la seva passió per aquest esport, el patinatge. Incorpora als entrenaments, a banda de la vessant tècnicoesportiva, sessions de psicologia de l’esport aplicada al patinatge. 

https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2021/05/xenia-patinant.jpeg

El desenvolupament d’aquesta disciplina es durà a terme a dues instal·lacions properes entre si:

  • La pista poliesportiva de l’escola Els Horts: Rambla de Prim, 217, Barcelona, i
  • El Pavelló poliesportiu “CEM La Verneda”: Carrer de Binèfar, 10 Barcelona 

Per formalitzar la inscripció al club heu d’emplenar el següent formulari: INSCRIPCIÓ1

Amb l’objectiu de fer l’assignació al grup més idoni en funció del nivell del nen o de la nena, cal que empleneu el formulari següent: INSCRIPCIÓ2

Per a més informació us podeu adreçar a

Temes esportius: xarnal@cpisagrera.cat

Temes administratius: secretaria@cpisagrera.cat

Ens podeu trobar a les pistes esmentades els dilluns, dimecres o divendres a partir de les 17,30h. 

Us esperem ben aviat,