10a. edició Campus Olímpia

Campanya Vacances Estiu 2022 - Pre Campus, Campus Olímpia i Tecnificació
https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2022/05/IMG_20220504_170549_575.jpg

10a Edició Campus Olímpia

Campanya Vacances Estiu 2022:

 • Pre-campus
 • Campus Esportiu d’Hoquei Patins
 • Estatge de Tecnificació /  Pretemporada

Tal i com portem realitzant els darrers anys, el CPI La Sagrera organitza la desena edició del Campus Olímpia d’Estiu amb l’objectiu que els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé gaudint de l’esport que més els agrada: l’hoquei patins, i fent un munt d’activitats més que faran dels dies de Campus unes jornades inoblidables i molt divertides.

Enguany hem preparat 3 grups diferents, que realitzaran activitats ben diverses:

 1. El Precampus: adreçat a infants de 4 a 6 anys.

Les nenes i els nens faran moltes activitats: iniciació al patinatge, jocs de lleure, activitats aquàtiques, piscina, tallers… Un munt d’activitats amb l’objectiu principal de gaudir de l’estiu i d’aprendre a patinar o de millorar la tècnica del patí.

Durada: torns setmanals des del 27 de juny al 29 de juliol

 1. El Campus Olímpia d’Hoquei Patins: adreçat a nens, nenes i joves de 7 a 15 anys.

A través d’activitats esportives, els i les participants milloraran el seu nivell en aquest esport. Hi haurà hoquei però també moltes altres activitats: jocs, activitats aquàtiques, piscina, altres esports,… L’objectiu és desenvolupar destreses físiques, tot socialitzant-se, divertint-se i aprenent.  En aquest campus, l’esport és el protagonista.

Durada: torns setmanals des del 27 de juny al 29 de juliol

 1. Estatge de pretemporada/Tecnificació: adreçat a esportistes de més de 8 anys que ja competeixen en hoquei sobre patins.

Es tracta de posar-se a punt després de les vacances d’estiu per començar la competició en plena forma. Durant aquesta tecnificació es realitzaran activitats de moderada intensitat física i d’enfortiment de la tècnica individual dels i de les esportistes.

Durada: un únic torn del 29 d’agost al 2 de setembre amb la possibilitat de demanar a dies.

Horaris

Amb la voluntat de ser el més flexibles amb la conveniència dels infants i les famílies, oferim tres possibles torns, seguint els següents d’horaris: de 9:00h a 17:00h, de 9:00 a 15:00h i, per últim, de 9:00 a 13:30h.

Disposem d’un servei d’acollida de 8:00 a 9:00h (veure condicions a la graella de preus).

Dinar

Tal com ha succeït les edicions anteriors, seguim oferint les opcions de quedar-se tot el dia amb el dinar inclòs o en el torn de matí amb dinar, emprant un servei de càtering ofert per una empresa del barri de reconeguda solvència. En cas que algun infant es vegi afectat per alguna al·lèrgia o intolerància, caldrà que ens ho feu saber en el full d’inscripció. A més a més, aquest any oferim la possibilitat de portar el dinar de casa en una carmanyola. Aquesta opció queda exclosa dels ajuts de l’Ajuntament.

Inscripció

El procés d’inscripció comença el dia 23 d’abril i es formalitzarà a través d’aquest enllaç (https://forms.office.com/r/eSLJ265GWt). Excepcionalment, es pot realitzar la inscripció presencialment els dilluns i els divendres de 17:00h a 19:00h i els dissabtes pel matí amb cita prèvia.

Ajuts Ajuntament de Barcelona

Mitjançant el següent enllaç, podeu informar-vos dels ajuts de l’Ajuntament. Per tant, si us és d’interès, us encoratgem a seguir amb atenció les novetats de l’enllaç que us hem proporcionat, i si creieu que compliu els requisits per a ser beneficiaris, haureu d’apropar-vos al club per a formalitzar la sol·licitud de la beca.

Preus i descomptes

Recordeu que gaudim de diferents descomptes als quals podeu acollir-vos:

 • 10% per a jugadors i jugadores del club.
 • 10% per a germans (a partir del segon).
 • 10% pels jugadors i jugadores que formaran part del club a l’inici de la temporada 2022-2023.

Nota:

 • Els descomptes no son acumulables.
 • El descompte s’aplicarà sobre la inscripció de menor import.
 • Els descomptes són incompatibles amb els ajuts de l’Ajuntament de Barcelona.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de l’activitat i si escau el dret al retorn de l’import abonat, se cenyirà a la normativa relativa a la covid19 vigent en cada moment.
També es podrà anul·lar l’activitat en casos de malaltia sobrevinguda que impedeixi iniciar l’activitat; en aquest cas caldrà un informe mèdic que així ho acrediti.

MENÚ

Aquest és el menú per aquest any del Campus.

Per a qualsevol informació addicional adreceu-vos a campus@cpisagrera.cat o trucant al número de telèfon 639077934