1er CAMPUS PATINATGE ARTÍSTIC

https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2022/04/WhatsApp-Image-2022-04-25-at-09.57.19.jpeg

1a Edició Campus Olímpia

Campanya Vacances Estiu 2022:

  • Pre-campus
  • Campus Esportiu de Patinatge Artístic

El CPI La Sagrera ha organitzat la Primera Edició del Campus Olímpia d’Estiu amb l’objectiu que els nens i les nenes s’ho passin d’allò més bé gaudint de l’esport que més els agrada: el patinatge artístic, i fent un munt d’activitats més que faran dels dies de Campus unes jornades inoblidables i molt divertides.

Grups:

  1. El Precampus: adreçat a infants de 4 a 6 anys.

Els nens i les nenes faran moltes activitats: iniciació al patinatge, jocs de lleure, flexibilitat, preparació física, dansa… Totes elles amb l’objectiu principal de gaudir de l’estiu i d’aprendre a patinar o de millorar la tècnica del patinatge artístic amb tot el que això comporta. Es realitzaran també balls en grup per tal que hagin de ser creatius, es fixin en la música i treballin amb els seus companys i companyes per aconseguir un mateix objectiu.

Durada: setmana del 27/06 a l’1/07 i/o setmana del 4/07 al 8/07.

  1. El Campus Olímpia de Patinatge Artístic: adreçat a nens, nenes i joves de 7 a 15 anys.

A través del patinatge artístic millorarem tant la tècnica com tot el que ho envolta: l’expressió corporal i facial, la flexibilitat, la força, els moviments artístics segons la música… I moltes coses més en un ambient d’allò més divertit compartint experiències i activitats amb els nostres companys i companyes. Treballarem també la psicologia en l’esport per tenir eines a l’hora de competir o gestionar les nostres emocions durant els entrenaments.

Durada: setmana del 27/06 a l’1/07 i/o setmana del 4/07 al 8/07.

Horari:

De 9h a 13:30h (amb opció a servei d’acollida de 8h a 9h). Possibilitat de dinar en una instal·lació propera i recollida a les 15 o a les 17. Consulteu condicions i preus a campus@cpisagrera.cat

Inscripció:

El procés d’inscripció comença el 23 d’abril i es formalitzarà a través d’aquest enllaç (https://forms.office.com/r/py05UZgppp)

Excepcionalment, es podrà realitzar la inscripció presencialment de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h i els dissabtes pel matí amb cita prèvia.

Ajuts Ajuntament de Barcelona:

Mitjançant el següent enllaç, podeu informar-vos dels ajuts de l’Ajuntament. Per tant, si us és d’interès, us encoratgem a seguir amb atenció les novetats de l’enllaç que us hem proporcionat, i si creieu que compliu els requisits per a ser beneficiaris, haureu d’apropar-vos al club per a formalitzar la sol·licitud de la beca.

Preus i descomptes:

Els descomptes que ofereix el club són els següents:

  • 10% per a patinadors i patinadores del club.
  • 10% per a germans (a partir del segon).
  • 10% pels patinadors i patinadores que formaran part del club a l’inici de la temporada 2022-2023.

*Nota:

  • Els descomptes no son acumulables.
  • El descompte s’aplicarà sobre la inscripció de menor import.
  • Els descomptes són incompatibles amb els ajuts de l’Ajuntament de Barcelona.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de l’activitat i si escau el dret al retorn de l’import abonat, se cenyirà a la normativa relativa a la covid19 vigent en cada moment.
També es podrà anul·lar l’activitat en casos de malaltia sobrevinguda que impedeixi iniciar l’activitat; en aquest cas caldrà un informe mèdic que així ho acrediti.

Per a qualsevol informació addicional adreceu-vos a campus@cpisagrera.cat o trucant al 667834797 (Xènia)