8è Campus d’Hoquei patins i piscina

(anglès opcional) - Campanya Vacances Estiu 2020 - Campus Olímpia i Tecnificació
https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2020/04/logo-campus.jpg

El 8è. Campus d’Hoquei Patins i Piscina organitzat pel CPI La Sagrera ve carregat d’esport i diversió i compta amb dues novetats:

a) Campus Olímpia: opcionalment (sense cost addicional), una part de l’activitat es farà en anglès. Serà un aprenentatge lúdic mentre es fan les activitats (no es tracta de cap classe d’anglès).

b) Tecnificació: a començament de setembre i adreçat als més grans de 8 anys. Es tracta de posar-se a punt després de les vacances per començar la competició en plena forma.

L’activitat diària a la piscina forma part essencial del campus, tant pels més menuts que comencen a patinar com pels que ja en saben i volen millorar les tècniques d’hoquei patins.

El procés d’inscripció començarà el dia 25 d’abril i acabarà una setmana abans de cada torn, si hi ha places (agost és inhàbil). Arran de la situació extraordinària provocada pel Covid19, l’Ajuntament de Barcelona no permet cap inscripció ni gestió presencial, per la qual cosa totes les inscripcions cal fer-les a través del correu electrònic: campus@cpisagrera.cat
Com en edicions anteriors aplicarem descomptes del 10% en els següents casos:
– Si ets jugador/a del CPI La Sagrera la temporada 19-20 o ho seràs la propera temporada 20-21.
– Germans: a partir del segon germà.
–  Nenes i nens que hagueu participat a qualsevol de les edicions anteriors dels Campus d’Estiu.
Aquests descomptes no són acumulables i no podran aplicar-se en cas d’aquells infants que percebin l’ajut econòmic de l’Ajuntament de Barcelona. Aquí podreu trobar els impresos per fer la solꞏlicitud on-line dels ajuts.( https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts‐a‐les‐families)

La inscripció es formalitzarà un cop ens feu arribar la documentació següent:
Full d’inscripció emplenat i signat
– Fotocòpia de la targeta sanitària (Catsalut o mútua)
–  Fotocòpia del carnet de vacunació.
– Justificant del pagament al compte ES89 2100 5423 8021 0034 2131 indicant el nom del nen o de la nena pels que no hagueu tramitat solꞏlicitud de l’ajut econòmic de l’Ajuntament.

El pagament es pot fer en dos terminis: el 50% del total en el moment de fer la inscripció i l’altre 50%, la segona setmana de juny, pel Campus Olímpia, i la tercera setmana de juliol per a l’stage de tecnificació de setembre (pretemporada).

Si finalment el Campus o l’stage no es poguessin dur a terme, els imports cobrats seran retornats al 100%.

Per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en enviar-nos un e-mail a campus@cpisagrera.cat o trucar-nos als telèfons 639836480 o 664124762.

https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2020/05/campus-2020_horarios.jpg

Campus anteriors

https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2020/05/campus1b.jpg
https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2020/05/campus2.jpg
https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2020/05/campus3.jpg