Una mica d’història

Creat al 2008 com una escola de patinatge actualment disposa d’una estructura interna consolidada amb equips en totes les franges d’edat
Club Patí la Sagrera

Els primers entrenaments

El CPI La Sagrera, va ser creat al 2008, i va començar les seves activitats començant amb una escola de patinatge adreçada a configurar futurs esportistes del món de la roda petita. Des de l’inici de l’activitat, la Seu del Club va estar a la pista poliesportiva municipal de la Sagrera.

Els primers partits es van disputar a la pista municipal del Clot de la Mel, en no tenir tanques perimetrals a la instal·lació de la Sagrera. Aquí van estar jugant durant dos llargs anys fins que vàrem poder tenir les condicions necessàries per jugar a la pista a on entrenàvem. Aquests partits eren la culminació d’un any i mig d'escola.

La competició

El club va començar amb dos equips i uns quinze jugadors i jugadores. Els equips s’iniciaren jugant en competició de la lliga escolar organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

De seguida vàrem passar a competir en lliga federada (a través de la Federació Catalana de Patinatge) però hem mantingut sempre la possibilitat de compaginar les dues lligues: l’escolar i la federada.

En l’actualitat disposem d’una estructura interna consolidada amb equips en totes les franges d’edat i unes més que nodrides escoles de patinatge que no solament estan a la pista de la Sagrera sinó que estan repartides en altres espais. Disposem d’una estructura tècnica pròpia, d’un marc de relació fixat als Estatuts, d’un reglament intern i d’una filosofia específica, sense oblidar l’objectiu principal de tot Club Esportiu que no és més que el d’aconseguir un currículum esportiu que ens serveixi de guia i referència per a tot allò que fem.
Club Patí la Sagrera Hockey
https://cpisagrera.cat/wp-content/uploads/2020/03/Recurso-5.png

Els nostres colors

El verd festuc i el negre són els nostres colors, tot i que a partir de l’any 2018 adoptem com a colors també el blanc i blau a la segona equipació en signar un acord d’associació (filiació) amb les Seccions esportives de l’Espanyol; acord que s’emmarca en el terreny esportiu i també tècnic.