Campus de patinatge artístic 2023

Campanya Vacances Estiu 2023:

  • Iniciació al Patinatge Artístic  i altres activitats
  • Campus Esportiu de Patinatge Artístic: millora tècnica i altres activitats

El CPI La Sagrera ha organitzat la segona Edició del Campus Olímpia de Patinatge Artístic amb l’objectiu de què els nens i les nenes s’ho passin d’allò més bé gaudint de l’esport que més els agrada: el patinatge artístic; i fent un munt d’activitats més que faran dels dies de Campus unes jornades inoblidables i molt divertides.

Grups

  1. Iniciació al Patinatge Artístic: adreçat a infants de 4 a 6 anys.

Els nens i les nenes faran moltes activitats: iniciació al patinatge, jocs de lleure, flexibilitat, preparació física, dansa… Totes elles amb l’objectiu principal de gaudir de l’estiu i d’aprendre a patinar o de millorar la tècnica del patinatge artístic amb tot el que això comporta. Es realitzaran també balls en grup per tal que hagin de ser creatius, es fixin en la música i treballin amb els seus companys i companyes per aconseguir un mateix objectiu.

Durada

Torns setmanals del 26 de juny al 14 de juliol, en horari de tarda.

  1. Campus Olímpia de Patinatge Artístic: adreçat a nens, nenes i joves de 7 a 17 anys.

A través del patinatge artístic millorarem tant la tècnica com tot el que ho envolta: l’expressió corporal i facial, la flexibilitat, la força, els moviments artístics segons la música… I molt més en un ambient d’allò més divertit compartint experiències i activitats amb els nostres companys i companyes. Treballarem també la psicologia en l’esport per tenir eines a l’hora de competir o gestionar les nostres emocions durant els entrenaments.

Durada

Torns setmanals del 26 de juny al 14 de juliol, en horari de tarda.

Horari

De 16:30h a 19:30h

Inscripció

El procés d’inscripció comença el dia 17 d’abril i es formalitza a través d’aquest enllaç. Excepcionalment, es pot realitzar la inscripció presencialment el divendres 21 d’abril, en horari de tarda, i el dissabte 29 d’abril en horari de matí, amb cita prèvia a campus@cpisagrera.cat

Ajuts Ajuntament de Barcelona

Mitjançant el següent enllaç, podeu informar-vos dels ajuts de l’Ajuntament de Barcelona. Per tant, si us és d’interès, us animem a seguir amb atenció les novetats de l’enllaç que us hem proporcionat, i si creieu que compliu els requisits per a ser persones beneficiàries, haureu d’emplenar el formulari d’inscripció, i seguir les indicacions que es troben en el propi formulari, previ a la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament

Preus i descomptes

Els descomptes que ofereix el Club són els següents:

  • 10% per a patinadors i patinadores del club.
  • 10% per a germans (a partir del segon).
  • 10% pels patinadors i patinadores que formaran part del club a l’inici de la temporada 2023-24.

Nota

 

  • Els descomptes no son acumulables.
  • El descompte s’aplicarà sobre la inscripció de menor import.
  • Els descomptes són incompatibles amb els ajuts de l’Ajuntament de Barcelona.

Medicació

En cas de què algun infant necessiti algun tractament mèdic, haureu de dur la medicació acompanyada de la prescripció mèdica en vigor, fer-ho constar a la inscripció i recordar-ho el primer dia del Campus al Cos tècnic.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de l’activitat i si escau el dret al retorn de l’import abonat, només es podrà fer en casos de malaltia sobrevinguda que impedeixi iniciar l’activitat; en aquest cas caldrà un informe mèdic que així ho acrediti.

Per a qualsevol informació addicional adreceu-vos a campus@cpisagrera.cat o trucant al 667834797 (Xènia)