EL CPI LA SAGRERA HA FET “BUM BUM” PER LA MARATÓ 2022

23 de desembre de 20220

Amb motiu de la celebració de la Marató de TV3, enguany dedicada a la Salut Cardiovascular, els proppassats 17 i 18 de desembre, el CPI La Sagrera ens vàrem mobilitzar en una festa col·lectiva, que transcendia de l’àmbit esportiu, per patinar per a la Marató; tot participant en les diverses activitats que s’oferien.

 

 

Vàrem estrenar el cap de setmana amb un dissabte ple de partits, des dels infants més petits del prebenjamí fins a tancar el dia amb el de l’OK Lliga Plata del SD Espanyol.
Malgrat la pluja que ens va acompanyar duran bona part del dia, mentre gaudíem de l’hoquei, en diferents espais del Club es van poder realitzar diversos tallers creatius, sessions divulgatives de suport vital bàsic i jocs esportius.

El diumenge va ser un dia de grans emocions; iniciant el dia vam poder gaudir del taller de Bollywood on ens ho vam passar d’allò més bé. Seguidament vam poder gaudir amb les victòries dels equips de casa, mentre a la pista exterior es realitzaven més activitats relacionades amb les malalties cardiovasculars i tallers d’expressió artística per als més petits. La tarda va començar amb l’activitat prevista més estrident: la batucada amb una fanfàrria que va despertar a infants i grans de la becaina.

Amb tot, encara faltava el plat fort de les activitats!!!! A les sis de la tarda, començava l’esperat partit d’exhibició entre l’equip format per jugadors del Wings SD Espanyol, i algun representant al CPI La Sagrera, contra la selecció Catalana d’hoquei patins; malgrat coincidir amb la final del mundial de futbol, hi va haver molta participació.

 

http://www.fcpatinatge.cat/ca/noticies/hoquei-patins-seleccions-catalanes/191222/victoria-la-marato-davant-el-wings-sd-espanyol-2

http://www.fcpatinatge.cat/ca/noticies/hoquei-patins-seleccions-catalanes/131222/sd-espanyol-seleccio-catalana-partit-benefic-la

 

Al llarg de tot el cap de setmana, la Comissió de festes, mares i pares organitzadors/esde l’esdeveniment, que juntament amb molts voluntàries i voluntaris, van treballar incansablement en el bar, on s’afegia la venda de calendaris dels equips, de participacions de la grossa del Club i en els sortejos de paneres i d’altres premis que es va poder gràcies a les aportacions de molts simpatitzants, familiars i amics del Club. Esment especial tenen tots els pastissers i pastisseres que amb els seus dolços van fer la delícia de tothom que els tastava.

A manca de tancar definitivament els comptes, l’objectiu d’aconseguir una donació de 4 dígits, està garantida amb escreix; tot un èxit que demostra el compromís social dels integrants del club, en organitzar i realitzar aquesta recapta i els esdeveniments dels que vam gaudir.

Especial esment volem fer a l’esforç per part de la Comissió de festes, ja que sense l’entrega de les seves integrants, mai hagués estat possible organitzar i realitzar tantes activitats; i als voluntaris/es que hi van col·laborar des de diferents vessants i tot comptant amb el suport de la directiva del Club i el seu Cos Tècnic.

 

 

Des del club CPI La Sagrera volem agrair la col·laboració de totes les famílies que hi van participar, altres entitats, empreses, FCP, veïns i veïnes, autoritats que ens van fer costat, botigues del barri, i un llarg etcètera de participacions anònimes.

 

Si ets un dels afortunats que va guanyar algun premi a la rifa i ho vols compartir entre els teus coneguts, no oblidis d’etiquetar-nos a @cpilasagrera, tant a Instagram com a Twitter.

Per últim, i com a colofó del que ha significat l’esdeveniment, volem compartir-vos un tuit que resum el que ha significat aquesta iniciativa:

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos un Bon Nadal i que el 2023 vagi “sobre rodes”. Barcelona, 22 de desembre de 2022
PD: quan tinguem la xifra definitiva de la donació us la comunicarem i publicarem!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.