Campus multiesports 2023

El CPI La Sagrera organitza el Campus Olímpia d’Estiu amb l’objectiu que els nens i les nenes s’ho passin d’allò més bé gaudint d’una varietat d’esports dels que aniran fent un tast i participant en un munt d’activitats més que faran dels dies de Campus unes jornades inoblidables i molt divertides.

El Campus Olímpia Multiesportiu està adreçat a infants de 4 a 12 anys.

A través d’activitats esportives i lúdiques, els i les participants s’iniciaran en diferents esports. Hi haurà moltes altres activitats: jocs, activitats aquàtiques, tallers,… L’objectiu és desenvolupar destreses físiques, tot socialitzant-se, divertint-se i aprenent.  En aquest campus, l’esport és el protagonista.

Durada

A.- Torns setmanals del 26 de juny al 14 de juliol a l’Institut Bernat Metge, Cr. Menorca, 55

Horaris

Amb la voluntat de ser el més flexibles amb la conveniència dels infants i les famílies, oferim dos possibles torns, seguint els següents horaris: de 9:00h a 17:00h, i de 9:00 a 13:30h.

Disposem d’un servei d’acollida de 8:00h a 9:00h (veure condicions a la graella de preus).

Dinar

Oferim l’opció de quedar-se tot el dia amb el dinar inclòs, emprant un servei de càtering ofert per una empresa del barri de reconeguda solvència. En cas que algun infant es vegi afectat per alguna al·lèrgia o intolerància, caldrà que ens ho feu saber en el full d’inscripció. 

També oferim la possibilitat de portar el dinar de casa en una carmanyola. Aquesta última opció queda exclosa dels ajuts de l’Ajuntament.

B.- Torns setmanals del 17 al 28 de juliol a la Pista Poliesportiva la Sagrera, Cr. Hondures, 2

Horaris

Oferim tres possibles torns, seguint els següents horaris: de 9:00h a 17:00h, de 9:00h a 15:00h i, per últim, de 9:00h a 13:30h.

Disposem d’un servei d’acollida de 8:00h a 9:00h (veure condicions a la graella de preus).

Dinar

Oferim les opcions de quedar-se tot el dia amb el dinar inclòs o en el torn de matí amb dinar, emprant un servei de càtering ofert per una empresa del barri de reconeguda solvència. En cas que algun infant es vegi afectat per alguna al·lèrgia o intolerància, caldrà que ens ho feu saber en el full d’inscripció.

També oferim la possibilitat de portar el dinar de casa en una carmanyola. Aquesta última opció queda exclosa dels ajuts de l’Ajuntament.

Inscripció

El procés d’inscripció comença el dia 17 d’abril i es formalitza a través d’aquest enllaç.

 Excepcionalment, es pot realitzar la inscripció presencialment el divendres 21 d’abril, en horari de tarda, i el dissabte 29 d’abril en horari de matí, amb cita prèvia a campus@cpisagrera.cat

Ajuts Ajuntament de Barcelona

Mitjançant el següent enllaç, podeu informar-vos dels ajuts de l’Ajuntament de Barcelona. Per tant, si us és d’interès, us animem a seguir amb atenció les novetats de l’enllaç que us hem proporcionat, i si creieu que compliu els requisits per a ser persones beneficiàries, haureu d’emplenar el formulari d’inscripció, i seguir les indicacions que es troben en el propi formulari, previ a la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament.

Preus i descomptes

Recordeu que gaudim de diferents descomptes als quals podeu acollir-vos:

  • 10% per a inscripcions de 3 o més setmanes.
  • 10% per a germans (a partir del segon).
  • 10% pels infants que formaran part del club a l’inici de la temporada 2023-24.

Nota

  • Els descomptes no son acumulables.
  • El descompte s’aplicarà sobre la inscripció de menor import.
  • Els descomptes són incompatibles amb els ajuts de l’Ajuntament de Barcelona.

Medicació

En cas de què algun infant necessiti algun tractament mèdic, haureu de dur la medicació acompanyada de la prescripció mèdica en vigor, fer-ho constar a la inscripció i recordar-ho el primer dia del Campus al Cos tècnic.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de l’activitat i si escau el dret al retorn de l’import abonat, només es podrà fer en casos de malaltia sobrevinguda que impedeixi iniciar l’activitat; en aquest cas caldrà un informe mèdic que així ho acrediti.

Per a qualsevol informació addicional adreceu-vos a campus@cpisagrera.cat o trucant al 639077934 (Èric) o al 660795185 (Pol).