Èxit del stage de Nadal de patinatge artístic

20 de gener de 20210

Durant les vacances de Nadal no hem aturat els entrenaments i, a més a més, hem organitzar un Stage de Nadal, on s’ha fet un intensiu d’activitats a les instal·lacions de la Sagrera des de les 10 del matí fins a les 16 de la tarda dels dies 28, 29 i 30 de desembre on s’ha treballat la tècnica, la flexibilitat, la resistència i la coordinació realitzant classes de patinatge, preparació física i dansa.
Tot plegat, dins un ambient d’allò més treballador, motivant i divertit amb estones de molta intensitat per tal d’obtenir els millors objectius tècnics possibles, però també amb moments més relaxats i adaptats a cada patinador/a.
Tothom ha aprofitat el Stage per conèixer-se més entre sí, per aprendre jugant, per créixer com a patinadors i patinadores i per viure una experiència que mai havien realitzat.
Una experiència molt bona que, de ben segur repetirem aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.