Formació dels entrenadors d’hoquei

14 de gener de 20210

Aprofitant les vacances de Nadal, dins de les actuacions previstes de millora continua, i prenent les mesures sanitàries necessàries, hem dut a terme unes sessions formatives adreçades al cos tècnic de la secció d’hoquei patins.
Les jornades es van desenvolupar durant els matins dels dies 22 i 23 de desembre a les pistes poliesportives de La Sagrera i van tenir continguts teòrics i pràctics.
Al llarg de la primera jornada, es van treballar els objectius i criteris que com a Club hem marcat per a cada categoria: des de l’escola-iniciació fins a l’etapa de competició, passant per les categories formatives. El treball va ser teòric, en format de taller obert amb plantejament i resolució de dubtes.
Durant la segona jornada, es va treballar la metodologia a aplicar des d’una vessant eminentment pràctica: preparant sessions,….
La valoració final de les sessions formatives ha estat molt positiva; tant des del punt de vista de participació i interès com dels resultats aplicables, que ja s’estan implementant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.