L’EQUIP DE FEM11, CAMPIONES DE LLIGA

16 de maig de 20210

Tot esforç té la seva recompensa. Aquí teniu el Fem11 que després de lluitar en tots i cadascun dels partits han quedat invictes i són CAMPIONES de lliga. Felicitar a les noies que han jugat molt bé, han lluitat molt i han sabut jugar en equip. Agrair el reforç de l’Elna, les parades de la Maria, els gols de la Bruna Vidal, les robades de pilota de la Bruna Eduardo i l’Arsema, i la defensa de l’Uma i la Mar, però sobretot, l’esforç de totes que ho han donat tot a la pista. Destacar La implicació, dedicació i FairPlay que en tot moment ha transmès la seva entrenadora, la nostra Tania.
Felicitats a totes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.