El Club reforça el cos tècnic de la secció d’Hoquei Patins amb la incorporació de Marc Roger, com a coordinador esportiu

1 d'agost de 20200

Benvingut, Marc !

L’hoquei patins al Club ha crescut molt i calia reforçar el cos tècnic. L’arribada del Marc dotarà a l’hoquei patins d’una major capacitat tècnica i organitzativa, per a un present i futur plens de reptes.

El Marc té una dilatada experiència en la formació, tant de cos tècnic com d’esportistes, així com d’entrenador de primer nivell. Ha col·laborat en clubs com el CT Barcino, el FC Martinenc, o el CP Arenys de Munt,  club del què, a banda de coordinador de la base, ha estat segon entrenador de l’equip d’OK Lliga.

Des de la Junta Directiva li desitgem molts encerts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.