Campus d’hoquei patins 2024

El CPI La Sagrera organitza l’onzena edició del Campus Olímpia d’Estiu d’Hoquei Patins amb l’objectiu que els nens i les nenes s’ho passin d’allò més bé gaudint de l’esport que més els agrada: l’hoquei patins; participant en un munt d’activitats més que faran dels dies de Campus unes jornades inoblidables i molt divertides.

Enguany hem preparat 3 grups diferents, que realitzaran activitats ben diverses:

  1. El Precampus: adreçat a infants de 4 a 6 anys.

Les nenes i els nens realitzaran moltes activitats: iniciació al patinatge, jocs de lleure, activitats aquàtiques, piscina, tallers… Un munt d’activitats, amb l’objectiu de gaudir de l’estiu i d’aprendre a patinar o de millorar la tècnica del patí.

Durada: torns setmanals del 25 de juny al 26 de juliol.

  1. El Campus Olímpia d’Hoquei Patins: adreçat a nens, nenes i joves de 7 a 15 anys.

A través d’activitats esportives, els i les participants milloraran el seu nivell en aquest esport. Hi haurà hoquei però també moltes altres activitats: jocs, activitats aquàtiques, piscina, altres esports,… L’objectiu és desenvolupar destreses físiques, tot socialitzant-se, divertint-se i aprenent.  En aquest campus, l’esport és el protagonista.

Durada: torns setmanals del 25 de juny al 26 de juliol

Horaris

Amb la voluntat de ser el més flexibles amb la conveniència dels infants i les famílies, oferim tres possibles torns, seguint els següents horaris: de 9:00h a 17:00h, de 9:00h a 15:00h i, per últim, de 9:00h a 13:30h.

Disposem d’un servei d’acollida de 8:00h a 9:00h (veure condicions a la graella de preus).

Dinar

Com en altres edicions del Campus, oferim les opcions de quedar-se tot el dia amb el dinar inclòs o en el torn de matí amb dinar, emprant un servei de càtering ofert per una empresa del barri de reconeguda solvència. En cas que algun infant es vegi afectat per alguna al·lèrgia o intolerància, caldrà que ens ho feu saber en el full d’inscripció.

Aquest any tornem a oferir la possibilitat de portar el dinar de casa en una carmanyola. Aquesta última opció queda exclosa dels ajuts de l’Ajuntament.

Properament, publicarem el menú en aquest mateix apartat.

  1. Estatge de pretemporada/Tecnificació: adreçat a esportistes de més de 8 anys que ja competeixen en hoquei patins.

Es tracta de posar-se a punt després de les vacances d’estiu per començar la competició en plena forma. Durant aquesta tecnificació es realitzaran activitats de moderada intensitat física i d’enfortiment de la tècnica individual dels i de les esportistes.

Durada: un únic torn del 2 al 6 de setembre (amb homologació). Com en les anteriors edicions, es pot vindre en dies concrets, amb un preu exclusiu.

Inscripció

El procés d’inscripció comença el dia 2 d’abril i es formalitza a través d’aquest enllaç. Excepcionalment, es pot realitzar la inscripció presencialment el divendres 5 d’abril, en horari de tarda, i el dissabte 20 d’abril en horari de matí, ambdós dies sol·licitant cita prèvia a campus@cpisagrera.cat

Ajuts Ajuntament de Barcelona

Mitjançant el següent enllaç, podeu informar-vos dels ajuts de l’Ajuntament de Barcelona. Per tant, si us és d’interès, us animem a seguir amb atenció les novetats de l’enllaç que us hem proporcionat, i si creieu que compliu els requisits per a ser persones beneficiàries, haureu d’emplenar el formulari d’inscripció, i seguir les indicacions que es troben en el propi formulari, previ a la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament.

Preus i descomptes

Recordeu que gaudim de diferents descomptes als quals podeu acollir-vos:

  • 10% pels jugadors i jugadores que formin part del club a l’inici de la temporada 2024-25
  • Pla AMISTAT: per cada amic/amiga de fora del club que s’inscrigui amb tu, tindràs un descompte de l’import a pagar: un 5% amb el primer inscrit, i un 10% addicional a partir del segon amic/amiga; els teus amics i amigues, es beneficiaran d’un 7% de descompte sobre l’import de la seva inscripció.

Nota

  • Els descomptes són acumulables.
  • Els descomptes són incompatibles amb els ajuts de l’Ajuntament de Barcelona.
  • L’import del descompte no podrà superar l’import a pagar per la família

Medicació

En cas de què algun infant necessiti algun tractament mèdic, haureu de dur la medicació acompanyada de la prescripció mèdica en vigor, fer-ho constar a la inscripció i recordar-ho el primer dia del Campus al Cos tècnic.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de l’activitat i si escau el dret al retorn de l’import abonat, només es podrà fer en casos de malaltia sobrevinguda que impedeixi iniciar l’activitat; en aquest cas caldrà un informe mèdic que així ho acrediti.

En cas d’anul·lar l’activitat, es retornarà el 50% de l’import ja abonat sempre i quan es notifiqui 15 dies abans de l’inici de l’activitat.

Per a qualsevol informació addicional adreceu-vos a campus@cpisagrera.cat o bé trucant al 639077934 (Èric) o al 660795185 (Pol).