Home » Notícies

Notícies

Inscripcions Obertes 2on Campus d'Hoquei Estiu 2014

Inscripcions Obertes 2on Campus d'Hoquei Estiu 2014 - CPI  LA SAGRERA

De nou tornem aquest estiu amb el 2on. Campus d’Hoquei organitzat pel Club Patí Independent La Sagrera.

Comptant en aquesta ocasió com a coordinador del Campus amb en Pol Macià, jugador Sènior en la categoria deNacional Espanyola.

En el campus es combina l’aprenentatge i millora de les tècniques de l’hoquei amb l’activitat de piscina dirigida diària i està obert a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys (nascuts entre el 2010 i 2002, ambdós inclosos), tant si ja practiquen l’hoquei com si volen iniciar-se en aquest esport.

Com a novetat d’aquest any, el Campus comença el 25 de juny i acaba el 25 de juliol, en horari de matí i tarda de 9:00 a 17:00 hores, amb el dinar inclòs. Es pot fer per setmanes o tot sencer. Aquells nens o nenes que només els interessi en horari de matí també podran fer-ho. 

14/04/2014

Festes de la Primavera La Sagrera

Festes de la Primavera La Sagrera - CPI  LA SAGRERA

El dissabte 26 d’abril al matí, en el marc de les Festes de Primavera del barri de la Sagrera, farem una jornada de portes obertes al club a la que podeu convidar a tots els vostres amics i amigues, deixarem patins a qui no en porti i farem diferents activitats sobre rodes per acabar llepant-nos els dits amb una bona xocolata desfeta.
http://www.festesdelasagrera.cat/Fetes-de-Primavera

08/04/2014

Marc Torra i Sergi Panadero al CPI La Sagrera

Marc Torra i Sergi Panadero al CPI La Sagrera - CPI  LA SAGRERA

Marc Torra i Sergi Panadero, jugadors del primer equip del Barça d’hoquei patins, ens han visitat avui al club. Ha estat una trobada molt entranyable per als nostres jugadors amb els que han compartit vivències. Després de contestar a gran part de les seves preguntes i encoratjar-los a continuar gaudint de l’hoquei, no els hem deixat marxar sense fer-nos un munt de fotografies i recollir les seves signatures.


Ha estat tot un plaer per a les nenes i els nens poder comptar amb la seva presència avui. Gràcies per venir i molta sort en el proper enfrontament al Palau contra el potent Voltregà!!
30/01/2014

El Club Patí Independent la Sagrera us desitja Bon Nadal!!

El Club Patí Independent la Sagrera us desitja Bon Nadal!! - CPI  LA SAGRERA
20/12/2013

El CPI La Sagrera a la 11a Mostra d'Entitats

Dins el marc de la Festa Major de la Sagrera que es celebrarà del 14 al 24 d’aquet mes de novembre, el passat dissabte dia 9 al matí, el Club Patí Independent de la Sagrera va participar en la 11a. Mostra d'Entitats del barri. Tots els nens i les nenes que es van acostar a la nostra paradeta van poder pintar amb colors el nostre CPI  o jugar a hoquei fent xuts a porteria amb els estics i les boles.

El CPI La Sagrera a la 11a Mostra d'Entitats - CPI  LA SAGRERA
10/11/2013

PROVEÏDOR OFICIAL

PROVEÏDOR OFICIAL - CPI  LA SAGRERA

PATROCINADORS

PATROCINADORS - CPI  LA SAGRERA

CPI  LA SAGRERA