Home » Notícies

Notícies

Muntatge fotos i video 2on Campus d'Hoquei CPI - Estiu 2014

09/09/2014

Primer dia del 2on. Campus d'Hoquei Estiu 2014

Primer dia del 2on. Campus d'Hoquei Estiu 2014 - C P I  LA SAGRERA

Ja ha començat el 2on. Campus d’estiu!!

 

Primer contacte amb els nous companys, entrenadors i monitors, primeres corredisses per la pista, de cara al migdia unes fresques capbussades a la piscina, un dinar tranquil i per acabar un partidet d’hoquei. Un dia ple d’emocions en que tots ho hem passat molt bé.
 
A seguir rodant!!
30/06/2014

Patins i Xocolata a les Festes de la Primavera

Patins i Xocolata a les Festes de la Primavera - C P I  LA SAGRERA
En el marc de les festes de la Primavera del barri de la Sagrera, el passat dissabte 26 d’abril vam celebrar un matí de “Patins i Xocolata”: Nens i nenes de totes les edats, acompanyats de jugadors i entrenadors del club, van poder calçar-se uns patins de quatre rodes i rodar lliurement per la pista. En acabar i per recuperar forces, res millor que una bona xocolata desfeta.
29/04/2014

Inscripcions Obertes 2on Campus d'Hoquei Estiu 2014

Inscripcions Obertes 2on Campus d'Hoquei Estiu 2014 - C P I  LA SAGRERA

De nou tornem aquest estiu amb el 2on. Campus d’Hoquei organitzat pel Club Patí Independent La Sagrera.

Comptant en aquesta ocasió com a coordinador del Campus amb en Pol Macià, jugador Sènior en la categoria deNacional Espanyola.

En el campus es combina l’aprenentatge i millora de les tècniques de l’hoquei amb l’activitat de piscina dirigida diària i està obert a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys (nascuts entre el 2010 i 2002, ambdós inclosos), tant si ja practiquen l’hoquei com si volen iniciar-se en aquest esport.

Com a novetat d’aquest any, el Campus comença el 25 de juny i acaba el 25 de juliol, en horari de matí i tarda de 9:00 a 17:00 hores, amb el dinar inclòs. Es pot fer per setmanes o tot sencer. Aquells nens o nenes que només els interessi en horari de matí també podran fer-ho. 

14/04/2014

Festes de la Primavera La Sagrera

Festes de la Primavera La Sagrera - C P I  LA SAGRERA

El dissabte 26 d’abril al matí, en el marc de les Festes de Primavera del barri de la Sagrera, farem una jornada de portes obertes al club a la que podeu convidar a tots els vostres amics i amigues, deixarem patins a qui no en porti i farem diferents activitats sobre rodes per acabar llepant-nos els dits amb una bona xocolata desfeta.
http://www.festesdelasagrera.cat/Fetes-de-Primavera

08/04/2014

PROVEÏDOR OFICIAL

PROVEÏDOR OFICIAL - C P I  LA SAGRERA

PATROCINADORS

PATROCINADORS - C P I  LA SAGRERA

C P I  LA SAGRERA