Home » Notícies

Notícies

Signatura del conveni de col·laboració entre el SD Espanyol i el CPI La Sagrera

Signatura del conveni de col·laboració entre el SD Espanyol i el CPI La Sagrera - CPI  LA SAGRERA

El SD Espanyol i el CPI La Sagrera han signat un conveni de col·laboració que posa les bases per fer realitat dos projectes en creixement i amb filosofies de treball concordants. 

 

El president del SD Espanyol, Ferran Marín, i del CPI La Sagrera, Josep M. Nolla, han estat els encarregats de rubricar els acords presos després de diversos mesos de treball en comú. Un projecte conjunt que ambdues entitats qualifiquen d’”il·lusionant”.

 

Segons Carlos Feriche, Director esportiu del SD Espanyol i coordinador del projecte: “Els vincles entre els dos clubs esportius té com a principal objectiu potencial l’activitat de l’hoquei patins a Barcelona atesa la situació d’aquest esport a la ciutat a on gradualment s’han anat perdent practicants que fa perillar la pròpia existència i supervivència d’aquesta disciplina esportiva a la ciutat de Barcelona, i amb aquesta pèrdua, també els seus innegables valors.”. 

 

En paraules de Josep M. Nolla: “cal tornar a posicionar l’hoquei patins, modalitat esportiva històrica i pròpia del territori català, com al referent esportiu que va ser, potenciant els clubs i les entitats esportives que treballen des de la base, com a eix fonamental de l’estructura esportiva de la ciutat.  Es tracta de posar els pilars per fer realitat que dos projectes en creixement i amb filosofies de treball convergents, materialitzin un projecte conjunt tot fomentant l’activitat de hoquei patins a la ciutat de Barcelona”.

 

I és que amb aquest acord, el SDEspanyol i el CPI La Sagrera, no només formaran conjuntament a jugadors i jugadores perquè formin una cantera que en el futur pugui nodrir els equips de competició del SDEspanyol, sinó que també executaranun pla de formació adreçat als cossos tècnics. El SD Espanyol, disputarà algun dels seus partits i part de les seves sessions d’entrenament a laseu del CPI La Sagrera. L’objectiu és que es compleixi una doble missió: d’una banda que faci de vaixell insígnia per als esportistes del CPI La Sagrera, que tindran un mirall on mirar-se d’alt nivell, i d’unaaltraque el SDEspanyol formijugadors i jugadores des de la base, reforçantl’estructura esportiva i dissenyantl’estructura tècnica, gràcies a la direcció combinada dels dos coordinadors, Srs.Carlos Feriche i Xavier Gallén,respectivament.

A més a més, el conveni contempla altres activitats conjuntes de dinamització de l’hoquei patins a Barcelona, activitats totes elles obertes a qualsevol esportista de la ciutat com és el “Campus d’Estiu” que durant 5 setmanes es duu a terme a la pista municipal de la Sagrera, un pla de formació específic per al cos tècnic, clínics per a esportistes o bé diverses jornades i actes de promoció aprofitant esdeveniments de ciutat.

 

En paraules de Ferran Marin, “hem d’aprofitar la suma de sinèrgies que es donen entre un projecte de base com el del CPI La Sagrera, el moment de creació de la secció de hoquei patins de l’Espanyol, que ja en aquesta primera temporada, ha aconseguit l’ascens de categoria, i la propera celebració dels “World Roller Games”, juliol del 2019, per impulsar els esports de roda petita. Un treball conjunt que neix amb un horitzó de continuïtat.

22/05/2018

Acord de col·laboració entre el SD Espanyol i el CPI La Sagrera

Acord de col·laboració entre el SD Espanyol i el CPI La Sagrera - CPI  LA SAGRERA
18/05/2018

Nova visita del CPI La Sagrera al Palau Blaugrana

Nova visita del CPI La Sagrera al Palau Blaugrana - CPI  LA SAGRERA

El passat dimarts 1/05, una representació de les categories menors del club van anar al palau blaugrana a veure el partit d’OK Lliga Barça-Vic corresponent a la jornada 27.
Nova oportunitat de per la desitjada foto de família i bon partit d’exhibició a la mitja part.

17/05/2018

Campanya de vacances 2018 - Campus Olímpia

Campanya de vacances 2018 - Campus Olímpia - CPI  LA SAGRERA

El procés d’inscripció obert a tothom començarà a partir del dia 23 d’abril per correu electrònic i de forma presencial al Club els dies d’entrenament (dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 19:00). Com a novetat d'aquest any es podrà formalitzar la preinscripció a través del web de l'Ajuntament https://vacances.barcelona.cat.

17/04/2018

Visita del CPI La Sagrera al palau blaugrana

Visita del CPI La Sagrera al palau blaugrana - CPI  LA SAGRERA


El passat divendres 15/09 els jugadors més menuts del club van anar al palau blaugrana a veure el partit de lliga catalana FCB Lassa - PAS Alcoy.

Es van fer una fotografia amb els seus ídols al bell mig de la pista i a la mitja part van disputar el seu propi partit d’exhibició.

16/10/2017

PROVEÏDOR OFICIAL

PROVEÏDOR OFICIAL - CPI  LA SAGRERA

PATROCINADORS

PATROCINADORS - CPI  LA SAGRERA

CPI  LA SAGRERA